Sakrij filtre
0 kn
2.500 kn
1
8
Prikaži 0 rezultata
Agenta za Pretraživanje - potpuno besplatno: Primite e-mail kada se pojavi oglas koji odgovara Vašim kriterijima
Filter icon Filtrirajte svoju pretragu

Iznajmljivanje u Požega - ovdje pogledajte sve slobodne stanove u Požega

Sortiranje:
Bell
Ups! Nismo uspjeli pronaći ni jednu nekretninu za ovo pretraživanje.

Na cijelom webu, nismo uspjeli pronaći nijednu nekretninu u .

Želite li biti obaviješteni kada ćemo imati?

Slična pretraživanja

Je li Požega dobra ideja za najam kuće ili najam stana?

Požega je prekrasan mali grad s nešto više od dvadeset tisuća stanovnika koji se smjestio u Slavoniji, ali koji je sve samo ne tipičan slavonski grad. Naime, Požega je okružena slavonskim brdima, što joj daje poseban šarm jer je smještena u dolini među njima. Ljubiteljima planinarenja, ali i biciklizma, posebno će se svidjeti istraživanje obronaka Papučkog gorja.

Kroz Požegu teče rijeka Orljava, a uz njezine obale kao i Veličanke, uređene su brojne šetnice koje redovito obilaze i pješaci, ali i biciklisti, što znači da ćete moći uživati u prekrasnoj prirodi nakon što obavite najam stana ili najam kuće u Požegi.

Požega je smještena u neposrednoj blizini autoceste i kroz nju prolazi željeznička pruga, zahvaljujući čemu jednostavno možete stići na brojna odredišta.

Vrhunska hrana, odlična za predah nakon najma kuće

Požega je grad čiji se početak može pratiti još od srednjeg vijeka, a današnji raspored ulica u gradu gotovo je isti kao i tada: najveći srednjevjekovni trg u Hrvatskoj nalazi se upravo ovdje. Ako želite uživati u starim običajima, tada je pravo vrijeme za to upravo prvi dan ljeta, tj. 21. lipnja kada Požežani pale ivanjski krijes, čiji počeci sežu još u davnu 1739. godinu. A budući da su ovdašnji stanovnici nadaleko poznati kao ljudi koji rado pružaju srdačnu dobrodošlicu svima koji dođu u grad, na isti se dan na glavnom gradskom trgu održava Festival kulena i vina na kojem možete uživati u izboru najboljih delicija iz cijele Zlatne doline.

Budući da se nalazi na plodnoj zemlji i da ima pogodne klimatološke uvjete, u Požegi su odlično razvijena poljoprivreda, a posebice vinarstvo i voćarstvo: neki od najpoznatijih hrvatskih proizvođača vina smjestili su se upravo u Požegi i njezinoj okolici. Ovdje se nalaze i druge velike tvrtke koje se bave proizvodnjom slatkiša, tekstila, metala i metalnih prerađevina te obradom drva i proizvodnjom namještaja.

S obzirom na to da se nalazi u Slavoniji u kojoj je odlično razvijena poljoprivredna proizvodnja, nije čudno da ovdje možete uživati u odličnoj hrani u brojnim izletištima i restoranima. Na primjer, svega nekoliko kilometara od Požege nalaze se krčme Stari fenjeri i Zlatni lug koje nude vrhunske slavonske specijalitete. U samom gradu nalazi se Hotel Grgin dol čiji restoran također nudi odlične lokalne delicije. No, ako želite redovito uživati u kvalitetnim i domaćim proizvodima, tada obavezno trebate u svoju rutinu ubaciti obilazak gradske tržnice u Požegi, ili kako ju lokalni stanovnici nazivaju „pijac“. Pijac se smjestio na Trgu svetog Trojstva 22 u centru grada. Ako pronađete svoju kuću za najam u tome dijelu, moći ćete se jednostavno do pijaca došetati.

Različiti sportovi i obrazovne mogućnosti

U Požegi se možete baviti raznim sportovima: nogometom, košarkom, odbojkom, tenisom, boksom i kuglanjem, a zahvaljujući odličnom geografskom položaju u dnu kotline, jako je dobro razvijen biciklizam, a streljaštvo vuče svoje početke još od davne 1871. godine.

Kada je riječ o obrazovanju, u Požegi se nalazi pet vrtića, četiri osnovne škole te čak deset srednjih škola, kao i Veleučilište u Požegi, što znači da za koji se god dio grada odlučite za najam stana ili najam kuće, da ćete u blizini imati obrazovnu ustanovu. Veleučilište je podijeljeno na društveni odjel na kojem možete studirati Računovodstvo, Trgovinu, Upravni studij, Trgovinsko poslovanje te Elektroničko poslovanje i programsko inženjerstvo i na poljoprivredni odjel na kojemu možete studirati na stručnom studiju Vinogradarstva-vinarstva-voćarstva, Prehrambene tehnologije i Enogarstonomije.

Požega je podijeljena u sljedeće gradske četvrti:

Više kuća nego stanova za najam

Kada je riječ o najmu stana i najmu kuće u Požegi, u gradu je relativno malo stambenih zgrada, tako da stan možete u većini slučajeva iznajmiti u obiteljskoj kući. No, što se tiče kuća, tada je izbor puno veći, a cijena prvenstveno ovisi o starosti nekretnine i uređenosti. Kada su u pitanju cijene najma stana i najma kuće, cijene su relativno povoljne u odnosu na druge velike gradove u Hrvatskoj, a posebice u odnosu na cijene u morskom dijelu.

Osim toga, ako tražite prostranu nekretninu, tj. kuću za najam, vrlo je vjerojatno da ćete još povoljnije proći ako pogledate dostupnu ponudu u okolnim mjestima. Zahvaljujući dobro organiziranom javnom gradskom i prigradskom prijevozu autobusima, neće vam biti nikakav problem brzo i jednostavno stići na željeno odredište.

Požega je prekrasan mali grad u srcu Zlatne doline koji nudi razne mogućnosti za sve one koji se odluče doseliti u njega, bez obzira radi li se o trajnoj odluci ili pak kratkoročnom ili dugoročnom najmu kuće ili stana.

{"slug":"pozega","title":"Požega"}
pozega