Uvod

Hvala što koristite Rentola. Rentola jedan je od najpametnijih stambenih portala na tržištu. Rentola je dio Boost Media Limited s glavnim fokusom na tržište nekretnina, uključujući stanovanje i marketing stanova za iznajmljivanje. Kao korisnik na Rentola ili kao pretplatnik na Rentola slažete se s našim uvjetima i odredbama. Web mjesto, oglase i sadržaj kao i usluge pretplate stavili su vam na raspolaganje Boost Media Limited, 112c High Street, Hadleigh, Suffolk IP7 5EL Ipswich, United Kingdom.

Primjena

Na Rentola možete izraditi Agenta za pretraživanje, plaćene oglase ili pretplatu. U okviru relevantnih kategorija i područja pristajete suzdržati se od sljedećeg:

Slažete se da će kršenje gore navedenog rezultirati trenutnim uklanjanjem Vašeg oglasa, Agenta za pretraživanje i profila na Rentola.

Pravo opoziva

Kupnjom usluga Rentola imate pravo otkaza u roku od 14 dana ako se kupljeni proizvod ne koristi. Prilikom izrade korisničkog profila i kupnje kupljeni se proizvod stavlja u upotrebu.

Kada kupujete pretplatu, obavještavamo Vas da ste se pretplatili na pretplatu koja se obnavlja svakih 28 dana za 39 €. Pretplata se može prekinuti uz trenutnu najavu do kraja tekućeg razdoblja. Nećemo izvršiti povrat uplaćenih iznosa osim ako ne dođe do tehničke pogreške. Ako postoji tehnička pogreška, pretplatnik mora dostaviti dokumentaciju iz ovog dokumenta.

Zloupotreba Rentola

Savjetujemo Vam da nam pišete e-poštom [email protected] ako naiđete na bilo kakve probleme ili vidite uvredljiv sadržaj, kako bismo osigurali visoku kvalitetu oglasa za stanovanje na našoj web stranici. Zadržavamo pravo uklanjanja pohranjenog sadržaja i poduzimanja tehničkih i zakonskih mjera kako bismo isključili korisnike s naše web stranice ako smatramo da stvaraju probleme ili da njihovi postupci nisu u skladu s tekstom ili duhom naše politike.

Možemo odlučiti upotrijebiti neke od ovih mjera, ukloniti pohranjeni sadržaj ili isključiti korisnika s naše web stranice. Rentola ne preuzima odgovornost za nadgledanje naše web stranice, usluga ili za neovlašteni ili ilegalni sadržaj ili upotrebu naše web stranice ili usluga od strane korisnika.

DistribucijaVašeg stambenog oglasa

Neke naše značajke mogu prikazati Vaš sadržaj putem drugih izvora,uključujući novine, nepovezane web stranice ili druge web stranice koje su dio naše oglašivačke mreže - kao i naše društvene mreže; uključujući Facebook grupe i stranice i Instagram.

Korištenjem naših usluga pristajete na to da se Vaš sadržaj može prikazivati na tim platformama, kao i na društvenim mrežama i web stranicama.

Prava na sadržaj

Slažete se da nećete kopirati, mijenjati ili distribuirati našu web stranicu ili njezin sadržaj, autorska prava ili zaštitne znakove. Stvaranjem sadržaja na Rentola uslugama dajete Rentola neograničeno, besplatno, neopozivo pravo na objavljivanje, izmjenu i kopiranje cijelog ili dijela sadržaja. Uključeni su podaci, tekst i slike. Rentola koristi ovo pravo za pohranu i prikazivanje Vaših oglasa, kao i u marketinške svrhe na vlastitim stranicama i u našoj mreži koja uključuje gore spomenute platforme društvenih mreža.

Nadalje, prihvaćate dodijeliti Rentola pravo sprječavanja i kaznenog progona kopiranja ili neopravdane upotrebe cijelog ili dijela sadržaja koji stvarate putem naših usluga, uključujući slučajeve indeksiranja usluga Rentola na koje se sadržaj prenosi.

Ništa u ovim uvjetima ne ograničava Vaša prava na upotrebu sadržaja, uključujući podatke, tekst i slike koje objavljujete korištenjem Rentola usluga.

Kršenje

Pravi vlasnici autorskih prava, zaštitnih znakova ili drugih nematerijalnih imovinskih prava mogu prijaviti oglašeni sadržaj koji krši njihova prava i zatražiti uklanjanje ovog sadržaja. Prilikom prijavljivanja, e-poruka se šalje na [email protected], polje predmeta ima oznaku „Prijava kršenja autorskih prava“ i sadrži detaljan opis kršenja.

Cijene i plaćanja

Obaviješteni ste o cijeni i plaćanju prije nego što dovršite kupnju usluge. Vaša pretplata na Rentola košta 1 € prvih 7 dana. Nakon toga se naplaćuje 39 €, a pretplata se plaća svakih 28 dana.

Naše cijene navedene su u EUR i mogu se s vremena na vrijeme mijenjati. Povrat Vaših uplata se ne može izvršiti, a vi ste odgovorni za plaćanje ako se početna uplata odbije.

Podaci o banci
Reg. broj: 2360
Broj računa: 0729357243
Naziv računa: Driftskonto
IBAN: DK2820000729357243
Swift: NDEADKKK

Oglašavanje

Rentola svakome tko nudi nekretninu za najam nudi mogućnost izrade oglasa na našem portalu. Kada se stvori oglas, on se bilježi u našoj bazi podataka, gdje se pregledava prije nego što se objavi za potencijalne stanare.

Agent za pretraživanje

Svi koji traže dom ovdje mogu izraditi besplatnog Agenta za pretraživanje .

Pretplata

Pretplata traje 28 dana i automatski se obnavlja na kraju svakog razdoblja pretplate. Imate probno razdoblje od 7 dana, a Vaša pretplata vrijedi od trenutka kada se registrirate i primite e-poštu s podacima o korisniku i lozinki.

Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku putem Vašeg profila, do kraja tekućeg razdoblja pretplate.

Uplata za Vašu pretplatu automatski se naplaćuje na kraju razdoblja pretplate s računa koji ste naveli prilikom izrade pretplate. Nećete primiti e-mail s obavijesti o naplati.

Sigurnost

Odmah kontaktirajte [email protected] ako sumnjate da je Vaša e-pošta ili lozinka za Rentola zloupotrijebljena.

Otkažite pretplatu sa svog računa

Rentola račun možete zatvoriti u bilo kojem trenutku bez daljnje najave. Možete poslati e-poštu korisničkoj službi na [email protected] ili kliknuti gumb "odjava" na stranici profila.

Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku. Međutim, iz tehničkih razloga ne možete otkazati pretplatu prva 24 sata. Kada se pretplata otkaže, neće se dodatno naplaćivati dok se ponovno ne aktivira ili ne stvori nova.

Odgovornost za stvaranje sadržaja

Prihvaćate da je sadržaj koji kreirate na portalu Rentola u skladu s pravilima oglašavanja tvrtke Rentola, ne krši nijedan zakon i ne krši prava trećih strana. Ovo se primjenjuje bilo da se sadržaj kreira ručno ili se koriste usluge (poput značajke "automatskog prijenosa") koje omogućuju automatsko preuzimanje sadržaja s drugih web stranica.

Ako od Rentola zatražite da ručno ili automatski kreira sadržaj kopiran s web stranice ili drugog digitalnog medija, naglašava se da morate dobiti svu potrebnu suglasnost / licence treće strane prije nego što se od Rentola zatraži automatsko preuzimanje sadržaja.

Rentola ima pravo ukloniti sadržaj sa svog portala bez najave ako smatra da narušava prava treće strane ili se ne pridržava bilo kojeg zakona. Rentola također zadržava pravo uklanjanja sadržaja za koji se smatra da krši naša pravila oglašavanja, na štetu je dobre volje Rentola ili je na drugi način neprikladan za ostale korisnike portala.

Vi imate odgovornost dokazivanja da Vaš sadržaj na portalu Rentola ne krši prava treće strane i morate odmah odgovoriti na zahtjev Rentola s dokumentacijom da je pribavljena sva potrebna suglasnost / licence.

Rentola ne provjerava sadržaj koji kreirate kako bi osigurao da ne krši prava trećih strana ili njegovu zakonitost. Suglasni ste da ćete nadoknaditi Rentola za svaki gubitak koji pretrpi Rentola i nadoknaditi sve troškove. Uključujući razumne troškove za savjetnike koje Rentola može nastati kao rezultat sadržaja kreiranog na portalu Rentola može se pokazati da krši prava trećih strana ili na drugi način krši zakon.

Osobne informacije

Korištenjem web stranica s uslugama koje pruža Rentola pristajete na to da Rentola (kontrolor podataka) prikuplja, prenosi, pohranjuje i koristi vaše osobne podatke na poslužiteljima smještenim u Europskoj Uniji. Odgovorni ste za točnost osobnih podataka s kojima izrađujete račun i za zaštitu lozinke. Ako je vaša lozinka zloupotrijebljena, trebali biste odmah zatražiti promjenu lozinke i zaključati račun putem [email protected].

Općenito

Ovi i ostali povezani uvjeti navedeni u Rentola čine cjelokupni ugovor između Vas Rentola te zamjenjuju sve prethodne dogovore. Ostali uvjeti i odredbe koji se odnose na određeni proizvod ili uslugu koje nudi Rentola, u slučaju bilo kakvih odstupanja, imaju prednost nad ovim općim uvjetima.

Ovaj se ugovor uređuje lokalnim zakonima. Razumijete da sporazum nije pod isključivom nadležnošću lokalnih sudova. Ako Rentola ne provede bilo koju posebnu odredbu, to ne znači da smo se kasnije odrekli prava na to. Ako sud utvrdi da je bilo koji od ovih uvjeta nevaljan, preostali uvjeti i dalje će se primjenjivati. Ovaj Sporazum možemo koristiti prema vlastitom nahođenju u skladu sa sljedećim vezanim odredbama.

Poruke ćemo Vam slati putem adrese e-pošte koju navedete.

Promjene Uvjeta

Rentola se neprestano razvija istoga zadržavamo pravo bez najave promijeniti trenutne uvjete i cijene. Ovi uvjeti suzadnji puta ažurirani u kolovozu 2020.