ad

Najam 6 spavaće sobe kuća od 155 m² u Matulji

Rubeši, Kastav, Croatia

Površina:
155 m2
Spavaće sobe:
6 spavaće sobe
Kupaonice:
2 kupaonice
Vrsta nekretnine:
Kuća
Potvrdila Rentola:
Da
Broj predmeta:
16922

RUBEŠI KUĆA SA BAZENOM ZA DUGOROČNI NAJAM!


RUBEŠI - dugoročno se iznajmljuje prekrasna kuća u Rubešima s 4 spavaće sobe, 2 kupaonice i 2 sanitarna čvora. Ova moderna kuća je savršen izbor za one koji žele udobnost i luksuzni smještaj na dug period.

Unutar kuće se nalaze prostrane spavaće sobe opremljene udobnim krevetima i dovoljno prostora za spremanje osobnih stvari. Kupaonice su elegantne, moderno uređene i opremljene tuš kabinama. Dva sanitarna čvora dodatno olakšavaju svakodnevne aktivnosti i osiguravaju udobnost za sve stanare.

Vanjski prostor ove kuće je pravi raj za opuštanje i uživanje. Bazen površine 21m2 pruža osvježenje u toplim ljetnim mjesecima, dok je sunčalište idealno mjesto za sunčanje i opuštanje na ležaljkama. Prostrana terasa s roštiljem je savršena za obiteljska okupljanja i pripremu ukusnih jela na otvorenom. Okućnica veličine 800m2 nudi dovoljno prostora za igru, rekreaciju i uživanje u prirodi.

Lokacija kuće u Rubešima je izvrsna, omogućavajući lako povezivanje s važnim sadržajima kao što su trgovine, restorani, škole i javni prijevoz. Također, u neposrednoj blizini se nalaze prekrasne plaže i prirodne ljepote koje vrijedi istražiti.

Ne propustite priliku iznajmiti ovu predivnu kuću u Rubešima i uživati u luksuznom i udobnom životnom prostoru. Za više informacija ili za dogovor oko razgledavanja, molimo Vas da nas

SLOBODNO OD .!

UVJETI ZA NAJAM:
DUGOROČNI UGOVOR (minimalno 2 godine)
DEPOZIT: 1 mjesečni najam
PLAĆANJE UNAPRIJED: 1 mjesec
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 1 mjesečna najamnina



Za sve dodatne informacije nazovite:

LANA BLAŽEVIĆ
Agent s licencom
Mob
Telefon
lana.-om


Imate li pitanja u vezi s ovom nekretninom? Ovdje izravno kontaktirajte najmodavca

O ovoj nekretnini


Vrsta nekretnine: Kuća

Grad: Matulji

Spavaće sobe: 6

Kupaonice: 2

Površina: 155 m2

Cijena: 3000 €

Namješteno: Da

Garaža: Da

Balkon: Da

Terasa: Da

Bazen: Da

Cijena po m²: 19 €

ad

Tražite jeftini kuća u Matulji?