ad

Najam 14 spavaće sobe kuća od 105 m² u Matulji

Seline, Starigrad, Croatia

Površina:
105 m2
Spavaće sobe:
14 spavaće sobe
Kupaonice:
7 kupaonice
Vrsta nekretnine:
Kuća
Potvrdila Rentola:
Da
Broj predmeta:
34963

Odlična poslovna prilika! Luksuzna vila s uhodanim ljetnim najmom


Iznajmljuje se luksuzna vila sa 5 apartmana i velikom zajedničkom kuhinjom koja se također može pretvoriti u apartman. Vila već godinama uspješno posluje tijekom ljetnih mjeseci obzirom da je smještena na atraktivnoj lokaciji te pruža prekrasan panoramski pogled i savršenu kombinaciju udobnosti i stila. Sastoji se od pet zasebnih, moderno uređenih stambenih jedinica povezanih vanjskim stepenicama, od kojih četiri imaju vlastiti kamin. Jedan apartman je opremljen vlastitom saunom dok se gosti u dvorištu mogu opuštati u jacuzziju ili jednostvnim brčkanjem u bazenu. Uz bazen se nalazi sunčalište iako ste od plaže udaljeni svega nekoliko koraka.

Posebnosti ove vile uključuju spavaću sobu na dvije etaže s okruglim bračnim krevetom te bogatom dekoracijom inspiriranom poviješću kraljevske obitelji Kotromanić. Prostrani bazen i natkrivena terasa s vrtnim namještajem pružaju savršeno mjesto za opuštanje uz zadivljujući pogled.

Interijer dnevnog boravka obiluje ukusnim, modernim namještajem, a u hladnijim večerima kamin stvara toplu i ugodnu atmosferu. Dodatna vrijednost su umjetnine iz obiteljske zbirke vlasnika, koje dodatno ističu ekskluzivnost ove vile. Prostrano dvorište pruža idealan prostor za dječju igru, dok su predivne plaže udaljene tek nekoliko metara.

Ova nekretnina pruža izvrsnu priliku za nastavak uhodanog poslovnog modela s velikim potencijalom za zaradu.

Gizela Mihaljević

gizela.-om


Imate li pitanja u vezi s ovom nekretninom? Ovdje izravno kontaktirajte najmodavca

O ovoj nekretnini


Vrsta nekretnine: Kuća

Grad: Matulji

Spavaće sobe: 14

Kupaonice: 7

Površina: 105 m2

Cijena: 3000 €

Namješteno: Da

Garaža: Da

Balkon: Da

Terasa: Da

Bazen: Da

Cijena po m²: 28 €

ad

Tražite jeftini kuća u Matulji?