ad

Najam 2 spavaće sobe stan od 63 m² u Matulji

Špansko, Stenjevec, Croatia

Površina:
63 m2
Spavaće sobe:
2 spavaće sobe
Kupaonice:
1 kupaonica
Vrsta nekretnine:
Stan
Potvrdila Rentola:
Da
Broj predmeta:
30576

Moderan 2s stan sa garažom za dugoročni najam


Iznajmljuje se nov, prekrasan dvosobni stan na 8. katu, ukupne površine 63 m2, s dodatnim garažnim parkirnim mjestom do kojeg se dolazi liftom i rampom. Stan se sastoji od: hodnika, kuhinje, kupaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, velike terase (13 m2) i privatnog ulaznog prostora (7 m2). Sve je vrlo komforno uređeno.
Stan je potpuno opremljen, uključujući kompletno posuđe, peglu, dasku za peglanje, sušilo za kosu, usisavač te modernu i kvalitetno namještenu kupaonicu. Svi kućanski aparati i namještaj su novi. Prostor je izuzetno svijetao i pruža fantastičan pogled na Zagreb i obližnja gorja. Stan se nalazi u mirnom naselju, bez buke.
Lokacija stana je odlično prometno povezana, s blizinom javnog gradskog prijevoza, dućana, Cinestar kina, Jankomir poslovne zone, shopping centra City Center One West, Z-Centra, autoceste Zagreb - Ljubljana, Rimac-automobila, Metroa, tržnice Špansko, King Crossa i jezera Jarun, koje je udaljeno samo 10 minuta.

Stan se iznajmljuje na dulji period uz potpisivanje ugovora o najmu. U stanu nije dozvoljeno pušenje niti kućni ljubimci.

Savršena prilika za ugodan i miran život u modernom stanu s predivnim pogledom na grad!
Telefon:
E-


Imate li pitanja u vezi s ovom nekretninom? Ovdje izravno kontaktirajte najmodavca

O ovoj nekretnini


Vrsta nekretnine: Stan

Grad: Matulji

Spavaće sobe: 2

Kupaonice: 1

Površina: 63 m2

Cijena: 1000 €

Namješteno: Da

Garaža: Da

Lift: Da

Terasa: Da

Perilica za rublje: Da

Cijena po m²: 15 €

ad

Tražite jeftini apartman u Matulji?