Ovim pretraživanjem pronađen je 1 oglas
Sakrij filtre
0 €
2500 €
1
8
Prikaži 1 rezultata
Agenta za Pretraživanje - potpuno besplatno: Primajte e-poštu kada se kuće koje odgovaraju vašim zahtjevima nađu na popisu
Filter icon Filtrirajte svoju pretragu

Iznajmljivanje u Slavonski Brod

Sortiranje:
ad
Slavonski Brod
Kupaonice
1
Spavaće sobe
2
Vrsta
Stan
333 €/mj
Saznajte više
Slična pretraživanja

Najam stana u Slavonskom Brodu – da ili ne?

Slavonski Brod, prekrasan grad na rijeci Savi s nešto više od pedeset tisuća stanovnika, osmi je grad po broju stanovnika u Republici Hrvatskoj. Značaj Save je u Slavonskom Brodu velik – još su stari Rimljani prije više od dvije tisuće godina na ovom području osnovali grad Marsoniju.

Riječ je o drugom gradu po veličini u Slavoniji i predstavlja industrijsko, kulturno i obrazovno središte tog dijela Posavine. Grad je odlično povezan: leži na autocesti i željezničkoj pruzi, a u tom je dijelu i Sava plovna, tako da je u blizini Slavonskog Broda smještena i riječna luka koja je povezana s cestom i željeznicom. Inače je Slavonski Brod nadaleko poznat po svojoj jakoj industriji: gotovo da i ne postoji netko tko nije čuo za tvornicu Đuro Đaković, a s obzirom da se nalazi na plodnoj ravnici, značajno je razvijena i poljoprivredna proizvodnja. Proteklih se godina ubrzano razvija i turistička i uslužna djelatnost. Upravo zbog navedenog nije neobično što mnogo ljudi traži stan za najam ili kuću za najam u Slavonskom Brodu jer on nudi mnogo različitih mogućnosti za zaposlenje.

Život na Savi

Zanimljivo je da se u Slavonskom Brodu preko Save vidi Bosanski Brod, grad u Bosni i Hercegovini, što znači da Sava ne dijeli grad na dva dijela kako je u mnogim drugim gradovima, već predstavlja državnu i prirodnu granicu između dviju zemalja. Ako tražite stan za najam s čijeg prozora možete gledati u drugu državu, tada je Slavonski Brod odličan izbor! Inače, u Slavonskom Brodu je uređeno i gradsko kupalište na Savi, Poloj, tako se možete osvježiti od ljetnih vrućina bez obzira na to što ste stotinama kilometara udaljeni od Jadranskog mora. Osim u kupanju, u Slavonskom Brodu na Savi možete i – živjeti. Splavarska ulica je jedina ulica u Hrvatskoj u kojoj stanari žive u čamcima na rijeci cijele godine, a ulica broji stotinjak brojeva.

Grad koji ima sve – idealno za najam stana

Iako grad nije posebno velik u svjetskim razmjerima, u Slavonskom je Brodu kvalitetno organiziran javni gradski prijevoz autobusima, tako da bez obzira na to koji dio grada odaberete za najam stana, vrlo ćete brzo doći gdje trebate.

Slavonski je Brod poznat i po tome što je u njemu mnogo godina živjela i stvarala najpoznatija hrvatska dječja književnica: Ivana Brlić Mažuranić, a upravo je po njoj nazvan i glavni gradski trg. Ponekad se naziva i Korzo, a riječ je o površinom najvećem trgu u Hrvatskoj. S Korza je moguće spustiti se na Kej, jedno od najduljih i najljepših riječnih šetališta u Hrvatskoj, koje se proteže na čak sedam kilometara.

Jedna od najzanimljivijih ljubavnih priča u Hrvatskoj odvijala se godinama u neposrednoj blizini Slavonskog Broda: priča o Malenoj i Klepetanu. Ljubavna je priča trajala 21 godinu, a riječ je o dvije bijele rode od kojih Malena nije mogla letjeti zbog slomljenog krila, a Klepetan joj se svake godine redovito vraćao.

Velik izbor obrazovnih mogućnosti

Od kolovoza 2020. možete studirati i na Sveučilištu u Slavonskom Brodu koje je nastalo spajanjem Strojarskog fakulteta, Učiteljskog fakulteta Osijek (dislocirani studij Slavonski Brod) i Veleučilišta. U gradu se nalazi i 11 osnovnih škola i 8 srednjoškolskih obrazovnih ustanova te više od deset vrtića, što znači da bez obzira na to u kojem dijelu grada odaberete svoj stan za najam ili kuću za najam, u ćete blizini imati obrazovnu ustanovu koju mogu pohađati vaša djeca.

Ljubiteljima sporta svidjet će se razvijena sportska mreža, a najpopularniji su sportovi u gradu nogomet i košarka, a možete se baviti i kajakom. U gradu se već desetljećima održava međunarodna kajakaška regata koja okuplja brojne posjetitelje i natjecatelje.

S obzirom na to da se nalazi u dijelu Hrvatske u kojem se proizvodi odlična hrana, u Slavonskom Brodu nalazi se i velika gradska tržnica koja svakodnevno nudi svježe voće i povrće, ali i proizvode od mesa, mlijeka, jaja i ostalo.

Slavonski je broj podijeljen u sljedeća naselja:

Ako tražite stan za najam ili kuću za najam u Slavonskom Brodu, tada možete birati među različitim vrstama nekretnina, a možete biti sigurni da će cijena najma biti značajno manja nego u drugim većim gradovima, a posebno u odnosu na one na Jadranu. Slavonski Brod je velik i lijep grad, ali još uvijek nema toliko razvijenu turističku ponudu da bi zbog nje cijena najma stana bila mnogo viša.

Saznajte više o najmu u Slavonski-brod!

Preporučujemo da što prije započnete svoju potragu za domom u Rentola, jer nekoliko različitih područja u Croatia imaju veliku potražnju za iznajmljivanjem. Upotrijebite naš besplatni agent za pretraživanje i primajte e-poštu izravno kada se pojave novi domovi u Slavonski-brod.

Mjesečna najamnina za nekretninu za iznajmljivanje u Slavonski-brod iznosi između 333 €. i 333 €. Prosječna najamnina po m2 je 333 €.

Postoje 1 prazne nekretnine za iznajmljivanje u Slavonski-brod na stambenom popisu. Također možete pretraživati cijeli naš katalog s ukupno nekretnina za iznajmljivanje diljem Croatia.

Slavonski-brod je vrlo ugodno mjesto, gdje možete pronaći udobnost i dinamičan život. U ovom gradu uvijek ima nešto za raditi, vidjeti, zabaviti se i opustiti.

Da naravno. Ako imate sve u redu s relevantnim dokumentima, kao što je viza, možete iznajmiti stan u Slavonski-brod na isti način kao i stanovnici.

{"slug":"slavonski-brod","title":"Slavonski Brod"}
slavonski-brod