Sakrij filtre
0 kn
2.500 kn
1
8
Prikaži 0 rezultata
Agenta za Pretraživanje - potpuno besplatno: Primite e-mail kada se pojavi oglas koji odgovara Vašim kriterijima
Filter icon Filtrirajte svoju pretragu

Iznajmljivanje u Grad Vinkovci - ovdje pogledajte sve slobodne stanove u Grad Vinkovci

Sortiranje:
Bell
Ups! Nismo uspjeli pronaći ni jednu nekretninu za ovo pretraživanje.

Na cijelom webu, nismo uspjeli pronaći nijednu nekretninu u .

Želite li biti obaviješteni kada ćemo imati?

Slična pretraživanja

Jesu li Vinkovci pravo mjesto za najam nekretnine?

Vinkovci, grad na istoku Hrvatske, dom je za više od trideset tisuća stanovnika, a kroz grad protječe rijeka Bosut na čijoj se šetnici moguće prošetati nakon dugog radnog dana, ali tijekom ljeta i upecati nešto za ručak. Vinkovci se nalaze u blizini autoceste, ali predstavljaju veliko željezničko čvorište, što znači da su odlično prometno povezani s drugim gradovima u Hrvatskoj i inozemstvu. U Vinkovcima i okolici organiziran je javni gradski i prigradski prijevoz autobusima, zbog čega možete lako stići na svoje odredište.

8200 godina kontinuirane povijesti

Vinkovci su najstariji grad u Europi koji je kontinuirano naseljen već 8200 godina, a zanimljivo je da se i danas još uvijek na širem području grada pronalaze vrijedna arheološka otkrića, tako da nije neobično što se Vinkovčani šale da se „boje motikom zaorati zemlju“ jer će pronaći rimsku ciglu ili ćup. U Vinkovcima su inače rođena dva rimska cara, braća Valentijan i Valens. Ako želite istražiti gradsku povijest, tada je najbolje da posjetite Gradski muzej Vinkovci u centralnom gradskom parku.

Već više od pola stoljeća, u Vinkovcima se održavaju Vinkovačke jeseni, međunarodna smotra folklora koju posjećuju brojni posjetitelji. Ako se odlučite za najam kuće u centru grada, tada ćete moći s vlastitog prozora promatrati mimohod raznih folklornih skupina.

U Vinkovcima, ponajprije zahvaljujući plodnoj zemlji i šumskom bogatstvu, rade velike kompanije kao što su Spačva (drvna industrija) i Nexe (proizvodnja cigle i crijepa), zahvaljujući čemu se mnogi ljudi odlučuju za najam stana ili najam kuće u gradu.

Ribolov, lov i biciklizam – odlično za opuštanje nakon najma kuće

U gradu i okolici je vrlo razvijen ribolov, a na Bosutu, Spačvi, Studvi te Otočkim i Bošnjačkim virovima moguće je pecanje: navedene rijeke obiluju ribama kao što su šaran, som, smuđ, grgeč, linjak, karas i štuka. Kada dođete u Vinkovce, tada jednostavno morate probati neki od brojnih specijaliteta od riječne ribe poput fiš-paprikaša i ostalih. Osim ribolovom, na širem području grada možete se baviti i lovom i drugim vrstama aktivnog odmora. Iz centra Vinkovaca, s mosta preko Bosuta kreću čak tri biciklističke staze: plava, crvena i žuta. Duge su između 15 i 20 kilometara i prolaze kroz Vinkovce i okolna mjesta, zahvaljujući čemu možete nesmetano uživati u prekrasnoj prirodi.

Osim ribolovom, u gradu se možete baviti i brojnim drugim sportovima kao što su nogomet, košarka, odbojka, rukomet, boćanje, plivanje, kuglanje, atletika, borilački sportovi i ostali. Ako se ljeti želite osvježiti, to možete uraditi na gradskom kupalištu Banja na dvama umjetnim jezerima.

Vrhunska hrana i dobre mogućnosti obrazovanja

Budući da su se Vinkovci smjestili na plodnoj slavonskoj ravnici, ovdje je značajno razvijena poljoprivredna proizvodnja. Ako želite isprobati i jesti vrhunske proizvode, tada obavezno trebate redovito ići na gradsku tržnicu na kojoj je moguće kupiti svježe voće i povrće, kao i meso i mesne prerađevine. U Slavoniji su daleko najpoznatiji specijaliteti kulen i kulenova se koei nude mnogobrojni lokalni proizvođači mesa.

U gradu je 15 vrtića, 6 osnovnih i 7 srednjih te po jedna osnovna i srednja glazbena škola, a u gradu djeluju čak četiri fakulteta: Poljoprivredni fakultet Osijek – ogranak Vinkovci, Filozofski fakultet Osijek – ogranak Vinkovci, Građevinski fakultet Osijek – 7. stupanj – ogranak  Vinkovci i Šumarski fakultet Zagreb – ogranak Vinkovci.

Najam kuće jednostavniji je od najma stana

U Vinkovcima ima nešto stambenih zgrada, no većina nekretnina su obiteljske kuće od kojih se neke iznajmljuju u cijelosti, a u nekim se iznajmljuju pojedini stanovi. Stoga, ako tražite stan za najam, nećete imati baš velik izbor. No, ako tražite kuću za najam, tada ćete imati bolji izbor, posebice ako gledate i naselja u okolici Vinkovaca. Što se tiče cijene najma, ovdje je sve vrlo povoljno, tako da je vrlo vjerojatno da ćete pronaći prostranu nekretninu po iznimno niskoj cijeni, posebice u usporedbi s cijenama u drugim većim gradovima i na obali.

Vinkovci su podijeljeni u 12 mjesnih odbora:

·        Lenije

·        Stjepan Radić

·        Centar

·        Kolodvor

·        Dvanaest redarstvenika

·        Vinkovačko Novo Selo

·        Lapovci

·        Ban Jelačić

·        Zagrebački blok

·        Slavija

·        Mala Bosna

·        Mirkovci

Vinkovci su prekrasan mali grad koji nudi gotovo sve što vam je potrebno za ugodan i miran obiteljski život, mnogi veliki trgovački lanci ovdje imaju svoje trgovine, a blizina autoceste omogućava vam da jednostavno dođete u druge velike gradove: Osijek je udaljen svega četrdesetak kilometara. Inače, grad nije izrazito velik tako da ćete se u njemu zaista brzo snaći, a i veliku većinu obaveza možete jednostavno obaviti ili pješke ili biciklom. Ako niste ljubitelj dugih vožnji automobilom, možda je upravo odluka za najam kuće u Vinkovcima prava stvar za vas. U Vinkovcima ćete zasigurno uživati u polaganom načinu života, i odličnoj i kvalitetnoj hrani kojom se cijela Slavonija ponosi.

{"slug":"vinkovci","title":"Grad Vinkovci"}
vinkovci