Često postavljana pitanja

Pogledajte vodiče u nastavku da biste dobili odgovore na naša često postavljana pitanja

Kako mogu stvoriti račun u Rentola?

S računom u Rentola imat ćete pristup preko 4.188 slobodnih stanova za najam u cijeloj zemlji, kao i podatke za kontakt svih stanodavca.

Kako mogu stvoriti Agenta za Pretraživanje?

Postavljanjem Agenta za Pretraživanje povećavate šanse za pronalazak novog doma koji udovoljava svim Vašim željama. Unosom svojih specifikacija za željeni najam, dobit ćete e-poruku svaki put kad se kreira oglas za najam u Rentola.

Kako se koristi alat za filtriranje?

Alat za filtriranje pomaže Vam u pretraživanju nekretnina za najam, jer imate priliku filtrirati prikazane nekretnine na temelju Vaše najamnine, broja, soba, mjesta i vrste smještaja.

Kako prijaviti oglas za nekretninu?

Prijavom sumnjivih oglasa pomažete sebi, ostalim kupcima i nama. Na primjer, obavijest o stambenom oglasu može se temeljiti na sumnjama da je oglas lažan, na jasnim pogreškama u opisu / cijeni, pogreškama u kontaktnim podacima stanodavca itd. Preporučujemo i cijenimo suradnju s našim kupcima kako bismo mogli ispraviti trenutne pogreške na stranici i tako pružiti najbolju moguću uslugu.

Kako mogu otkazati pretplatu?

Odjavom pretplate na Rentola odričete se mogućnosti pristupa plaćenim oglasima i kontakt podacima najmodavca. Da biste otkazali pretplatu, morate se prijaviti. Idite na "Moj profil", a zatim "Moje članstvo", gdje ćete pronaći gumb koji vam omogućuje odjavu pretplate. Napominjemo da ćete primiti e-poštu s potvrdom - ovo je Vaš dokaz o otkazivanju.

Imate li još neodgovorenih pitanja?

Obratite se našoj korisničkoj podršci na e-mail [email protected]
Na e-poruke odgovaramo radnim danom između 10.00 i 16.00